• 06 - 48 86 66 39

Wie ben ik

Wie ben ik, even voorstellen.

Hallo, mijn naam is Saskia Schaefer en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland. Nadat ik met roken gestopt ben zijn de kilo's eraan gevlogen, geloof me, dit gaat sneller dan je denkt!

Ik ben me gaan verdiepen in de wereld van de voeding en welk effect dit op je lichaam kan hebben. Dit was zo leuk dat ik de opleiding tot Gewichtsconsulente ben gaan doen. Ongelofelijk, wat een andere manier van eten voor een invloed heeft op je gewicht en dat zonder zware diëten of hongergevoel! Ik voelde me weer in balans ben fitter en energieker. Door de voeding aan te passen op mijn lichaam en meer te gaan bewegen ben ik eindelijk tot het gewenste resultaat gekomen.

Naast mijn praktijk Balance 4 You ben ik ook werkzaam als doktersassistente bij het PlusPunt Medisch Centrum in Heerlen www.pluspuntmedischcentrum.nl. Ook hier ondervind ik steeds meer dat overgewicht van grote invloed is op ziekten als Hart en Vaatziekten www.hartstichting.nl en Diabetes (suikerziekte).

Dit was voor mij een reden om hier iets mee te gaan doen en mensen met overgewicht te helpen en begeleiden met het aanleren van een gezonde manier van eten en leven. Om zo het ideale gewicht te bereiken en te behouden.

Ik weet hoe moeilijk het is om af te vallen en vooral het zo te behouden.

Als ik het kan, kunt u het ook!
Dus daag jezelf uit en kom ook in balans!! 

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Saskia Schaefer Gewichtsconsulent