• 06 - 48 86 66 39

Voor wie

Voor wie…

In mijn praktijk Balance 4 You geef ik voedingsadviezen en begeleid ik mensen met gewichtsproblemen, die streven naar een gezonde levensstijl en gezond gewicht.

Hierbij richt ik me op mensen met overgewicht, ondergewicht of gezond gewicht, die gezonder willen leven en die behoefte hebben zich weer fit en energieker te voelen. Gezond leven waarin gezonde voeding in combinatie met voldoende lichaamsbeweging een grote rol spelen, is de enige manier waarop u een fitter lichaam kunt krijgen en behouden.

Door gezond te eten, regelmaat en variatie aan te brengen in uw voedingspatroon, krijgt u dagelijks alle voedingsstoffen binnen die u nodig heeft om u fit en energieker te voelen, zonder hongergevoel.

Voeding, eetgedrag en beweging zijn van invloed op de gezondheid van de mens. Naast het geven van voedingsadviezen is het motiveren om het vol te houden ook een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Omdat iedereen anders is en ook anders leeft, bijvoorbeeld u bent huisvrouw met kleine kinderen of een werkende moeder of heeft u een drukke baan met verschillende diensten, dan is een advies op maat zeer belangrijk.

Belangrijk is wel dat u gemotiveerd bent en over doorzettingsvermogen beschikt om de door uw gestelde doelen te bereiken.

  • afvallen zonder jojo-effect gericht op de langer termijn.
  • geen calorieën tellen
  • geen hongergevoel
  • stok achter de deur
  • geen pillen of shakes
  • wordt gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar

Verder werk ik volgens de richtlijnen en voorschriften van Voedingscentrum Nederland. www.voedingscentrum.nl 

Gezond eten = met gezond verstand bewuste voedingskeuze maken. Belangrijk hierin is om de regels van de schijf van 5 te volgen.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De schijf van vijf, gezonde voeding is belangrijk